Lemurisch kristal

Lemurisch kristal is een zeldzame vorm van kwarts. Het heeft vaak  een langgerekte vorm, met horizontale strepen die goed voelbaar zijn. Lemurisch kristal is doorschijnend en heeft vaak een licht rode gloed. Er zijn ook gekleurde varianten die nog zeldzamer zijn dan de heldere vorm. Lemurisch kristal wordt vooral gevonden in Brazilië.

De naam lemurisch kristal verwijst naar de legende over het (vergelijkbaar zoals Atlantis) verdronken land Lemurië. Dat zou in de Indische of Stille Oceaan hebben gelegen. In de laatste dagen van het Lemurische rijk zouden kristallen geprogrammeerd zijn met lemurische wijsheden en deze kristallen zouden vervolgens in de aarde verborgen zijn. De informatie in die kristallen is vervolgens doorgegeven aan nieuw gevormde kristallen die daar bovenop of in de buurt bij zijn gegroeid. Deze kristallen en de informatie die zij bevatten, zouden pas weer aan de oppervlakte komen op het moment dat de wereld er aan toe is.

Werking Lemurisch Kristal

Lemurisch kristal brengt de chakra's in balans en kan goed worden gebruikt om deze te reinigen. Het kristal helpt bij het verwijderen van aan het lichaam gehechte entiteiten en negatieve energie die in het lichaam huist, zoals oud verdriet en boosheid. Gebruik het kristal als instrument tijdens energetisch werk om blokkades te doorbreken en transformatie te bevorderen of om entiteiten te verwijderen. Hierdoor kan het oude en negatieve gedragspatronen verminderen.  Laat je vingers langs de horizontale strepen glijden om de in het kristal aanwezige kennis in je op te nemen. Het opent je voor allerlei spirituele dimensies, kennis en inzichten met name op het gebied van vorige levens, reïncarnatie, multidimensionaliteit, het grote geheel en het opdoen van oude (verloren) kennis.

Lemurisch kristal kopen

Lemurisch kristal is zeldzaam en vaak niet makkelijk te verkrijgen. Kijk hieronder wat ons aanbod van dit bijzondere kristal is. 

 

 • Lemurisch Kristal hangertje
  Lemurisch Kristal hangertje

  Edelsteen hanger Lemurisch KristalEdelsteen hangertje van het bijzondere Lemurisch Kristal.

  Lengte circa 2 - 3 cm.

  Vorm, grootte en kleur kunnen iets afwijken van de foto, daar geen een kristal hetzelfde is.

  Lemurisch kristal…

  € 7,25Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel