Tijgeroog

Nerveus denkt hij aan de toekomst. "Kan ik het wel?", "Wat nou als ik faal",  zijn gedachten die constant door zijn hoofd spoken. Niemand twijfelt echter aan zijn kunnen behalve hijzelf. Hoe verder de tijd voortschrijdt hoe nerveuzer hij wordt en hoe meer zijn zelfvertrouwen afneemt. Hij zou willen dat hij wat zelfverzekerder was.....

De meeste mensen kennen dit gevoel en zouden willen dat ze wat meer zelfvertrouwen zouden hebben, zodat ze niet belemmerd worden door de angst `het niet goed te doen` of zelfs `niet goed genoeg te zíjn'.

Tijgeroog heeft een prachtige goudgele gloed. Het is een steen die goed past bij het zonnevlecht chakra ( derde chakra).

Tijgeroog is een beschermende en inzichtgevende steen. Tijgeroog vermindert besluiteloosheid, twijfel en verlegenheid en hij beschermt je tegen allerlei angsten en fobieën en hij zal helpen om geestelijk blokkades op te heffen. Hij geeft je vertrouwen en moed en hij versterkt de concentratie. Tijgeroog is dan ook een uitstekende steen om bij je te dragen bij studie en examens.

Werking Tijgeroog

Tijgeroog beschermt tegen negatieve invloeden van buitenaf en geeft inzicht in onszelf en anderen. De steen helpt om afstand te nemen, het overzicht te bewaren, informatie te integreren en je doelen te bereiken. In moeilijke periodes kan tijgeroog kracht, moed en vertrouwen geven en helpen met interne conflicten, dilemma’s, twijfel en besluiteloosheid. Tijgeroog versterkt de concentratie en intuïtie.

Fysiek bevordert Tijgeroog rust, werkt pijnstillend, helpt bij overprikkeldheid van het zenuwstelsel en gaat hyperventilatie tegen. De steen heeft een positieve invloed op verkoudheid, astma, ogen, keel, geslachtsorganen. Ook  helpt de steen bij het ontkrampen bij spanningen en helpt hij bij het verbeteren van de stofwisseling.

Tijgeroog kopen

Bij ons vind je allerlei Tijgeroog, zowel als zaksteen, om bijv. bij je te dragen tijdens studie en examen, als mooie pronkstukken om neer te leggen gewoon voor de sier of ook voor de werking op uw werkplek. Daarnaast hebben we een ruim assortiment aan sieraden met Tijgeroog in de vorm van oorbellen, armbanden, hangers en kettingen. Kijk hieronder voor ons aanbod.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel