Malachiet

Malchiet is een groene steen, die past bij het zonnevlecht chakra en bij het hartchakra.

Malachiet is een bijzonder krachtige steen. Matigheid is daarom aan te raden. Voor kinderen is dit dan ook niet de juiste steen. 

Werking Malachiet

Malachiet is een steen die vooral vroor vrouwen een geschikte steen is. Malachiet stimuleert je om een intensief en passievol leven te hebben. Hij bevorderd de voorstellingsvermogen en fantasie en ontneemt al je remmingen en schaamte. Mede door dat laatste helpt Malachiet bij seksuele problemen als die van psychologische aard zijn. Malachiet maakt je besluitvaardig en avontuurlijk en helpt je belemmerende gedachten en vasrgeroeste patronen te doorbreken. Deze steen versterkt vriendschap doordat je je beter kunt inleven in wat er omgaat in andere mensen. Malachiet reinigt je chakra;'s en brengt deze weer in balans, De steen absorbeert negatieve energie en beschermt je tegen straling.

Fysiek heeft Malachiet een heilzame werking bij krampen, menstruatieklachten, botbreuken, astma, artritis, reuma en  artrose. Hij vermindert wagenziekte en duizeligheid. en helpt bij hoge bloeddruk en bij dyslexie. Malachiet kan irritatie en zwellingen ontstaan door verstuikingen  doen afnemen. Malachiet is goed voor de spijsvertering doordat hij de maag en dikkedarmfunctie stimuleert. 

Malachiet kopen

Kijk bij ons voor Malachiet stenen of Malachiet sieraden.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel