Spirituele huisreiniging

Je huis reinigen met salie smudge

De smudge accessoires die je gebruikt bij een reingingsritueel staan symbool voor de vier elementen: schelp staat voor het element water, zand voor het element aarde, veer voor het element lucht en Witte Salie en Palo Santo voor het element vuur.

Hoe aansteken?  

De salie smudge steek je aan en blaas de vlam uit. Laat de rook die ontstaat de ruimte reinigen en leg hem op een vuurvast schaaltje of schelp ( je kunt dit ook doen met een houtskooltje en blaadjes Salie, maar een smudge gaat langer mee). Als je wat schelpenzand in het schaaltje of schelp hebt gedaan wordt hij niet heet en kan je het op je hand leggen en door de ruimte bewegen. Met de veer kan je nu de rook verspreiden door de ruimte.

Met jezelf beginnen

Voor je met het reinigen van je huis begint veeg je eerst je eigen energieveld schoon, door met de veer de rook van de witte salie over je gehele lichaam te verspreiden. Begin bij je kruin en wuif de rook, met behulp van de veer langs je lichaam. Werk op deze manier helemaal langs je lichaam naar beneden, tot aan je voeten.

Huis reinigen en positieve energie terugbrengen

Nu je huis: zet alle ramen in de vertrekken op een kier en ga dan naar het hoogste vertrek. Begin met het reinigen van ieder vertrek in de hoeken tegenover het openstaande raam en verspreidt de rook naar het raam toe. Veeg op symbolische wijze de negatieve energieën naar buiten door wat rook door het open raam te laten opstijgen. Verlaat het vertrek, sluit de deur achter je en ga naar het volgende vertrek. Als je het hele huis op deze manier hebt gereinigd,  doof dan de salie door het in het zand te duwen en sluit daarna alle ramen.

Nadat je dit ritueel helemaal hebt uitgevoerd, kan je nu je huis vullen met positieve energie. Palo santo heeft het vermogen om de gereinigde vertrekken op te vullen met positieve energie. Doe dit op dezelfde manier als je deed met de witte salie, maar ramen hoeven nu niet te worden geopend.

Wees altijd voorzichtig met vuur en zorg voor voldoende ventilatie. Buiten bereik van kinderen houden.

Nooit salie gebruiken tijdens de zwangerschap.

Voor al onze reinigingsproducten klik hier

Andere manieren om je huis te reinigen

Ook kun je je huis reinigen met Florida water en Aqua Sacral en andere aromaverstuivers.

Hoe Florida water te gebruiken

Doe een beetje Florida water in een flesje met een verstuiver en vernevel het  boven je hoofd ( kruin), zodat het Florida water zo je aura binnen komt. Vernevel wat boven je bed en het houdt nare dromen weg.

Een scheut Florida water toevoegen aan je badwater om je aura en chakra’s te reinigen en beschermen.

Vernevel Florida water in een ruimte om deze energetisch schoon te maken. Ook edelstenen kun je in een kom water leggen met een scheutje Florida water om ze te reinigen. Klik voor onze producten hier.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel