Wat zijn engelen?

Engelen zijn al eeuwenlang in vele religies en culturen bekend en populair  als bovennatuurlijke, verstandelijke wezens.  Liefdevolle boodschappers, helpers en beschermers van de mens uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. 

Een afbeelding van een engel in huis helpt ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.  In verschillende monotheïstische religies gaat men uit van het bestaan van engelen zoals het christendom, de islam en het jodendom.

Er worden in de mystiek vele engelenorden onderscheiden, zoals Heerschappijen, Vorsten, Aartsengelen, Cherubijnen, Serafijnen, Machten, Krachten, Voornaamsten, Harmonieën, Tronen, KI's, Intellectuelen, Vrijheden, Advocaten en Ordonnansen. 

Leven met engelen

Omdat hun energie zo licht en verfijnd is wordt hun aanwezigheid niet altijd opgemerkt door ons. Daarom sturen ze ons tekens om ons te laten weten dat ze in de buurt zijn. Ze tonen zich in verschillende vormen en ze sturen tekens die voor ons in onze situatie op een bepaald moment passend zijn. Engelen zullen telkens weer boodschappen en tekens op een andere manier onder onze aandacht brengen als we de vorige gemist hebben. 

Engelen passen zich aan naar gelang ons verwachtingspatroon. Engelen respecteren onze vrije wil en wachten geduldig op onze hulpvraag  (denk aan het woord "engelengeduld"). Wees gerust als je een teken niet begrepen hebt of voelt of denkt er een gemist te hebben.

Wanneer engelen zien dat we hun tekens opmerken zullen ze vaker verschijnen.

Om tekens van de engelen te ontvangen hoef je alleen maar opmerkzaam te zijn. Engelen kun je ook vragen om tekens, om een bewijs van hun aanwezigheid. Laat je verwachtingen los hoe tekens zouden moeten verschijnen. Blijf gewoon opmerkzaam en ga bij duiding van engelentekens af op je eigen intuïtie.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel