Chakra Edelstenen en chakra edelstenen-sets

Chakra edelstenen verwijzen naar de chakra's en hun kleuren, veelal met de chakra symbolen ingegraveerd. De edelstenen corresponderen met de 7 hoofdchakra's, de 7 energiecentra.

Edelsteen therapie

Edelsteentherapie bestaat al vele eeuwen en wordt over de hele wereld toegepast, zowel individueel als door therapeuten en natuurgenezers. De laatste tijd staat edelsteentherapie weer volop in de belangstelling. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

De subtiele werking van de edelstenen bevordert het functioneren van de afzonderlijke chakra's, en brengt ze met elkaar in balans, waardoor heling ontstaat en ons lichaam en geest het zelfgenezingsproces weer op kan pakken.

Bekijk voor verdere toelichting de pagina wat zijn chakra`s. Er wordt hier een uitleg gegeven over wat chakra`s nou eigenlijk zijn en per chakra kun je lezen welke plaats in het lichaam het betreffende chakra heeft, welke kleur het heeft, welk doel het heeft en welke edelstenen erbij horen.

Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts! Edelsteen therapie is geen vervanging voor medische hulp.

 • Chakra edelstenen-set-rond
  Chakra edelstenen-set-rond

  Edelstenen: SET 7 chakra symbolen stenen rond7 goudkleurige chakra symbolen op rondeedelstenen.

  Fraaie set van 7 ronde platte edelstenen in verschillende kleuren met daarop afbeeldingen van de 7 verschillende chakra's in goud…

  € 26,95
 • Edelsteen dubbeleinders set
  Edelsteen dubbeleinders set

  Chakra edelsteen dubbeleinders set - massagestaafjesMooie handgemaakte dubbeleinders in de 7 chakrakleuren. Uitstekend te gebruiken voor healing werk.

  De gebruikte edelstenen zijn: rode jaspis, perzik aventurijn, goud kwarts,…

  € 22,50
 • Chakra edelstenen set
  Chakra edelstenen set

  Chakra edelstenen set SanskrietChakra edelstenen set trommelstenen in de chakrakleuren - met Sanskriet chakrasymbolen in goud gegraveerd.

  Sanskriet, dat ook wel oud-indiaas wordt genoemd, is de taal van de grote klassieke…

  € 17,50
 • Chakra edelstenen set - hart
  Chakra edelstenen set - hart

  Edelstenen: SET 7 chakra stenen hart-vormigFraaie set van 7hart-vormige platteedelstenen in verschillende kleuren met daarop afbeeldingen van de 7 verschillende chakra's: 1: Muladhara, 2: Swadisthana, 3: Manipura, 4: Anahata, 5:…

  € 24,95
 • Chakra edelstenen- set
  Chakra edelstenen- set

  Chakra edelstenen- set met de chakra symbolenSET van 7 trommelstenen in de chakrakleuren - met de chakra symbolen in goud gegraveerd: 1: Muladhara, 2: Swadisthana, 3: Manipura, 4: Anahata, 5: Vishudda, 6: Ajna, 7: Sahasrara.

  De…

  € 21,50
 • Chakra stones
  Chakra stones

  Chakra edelstenen stenen setLeuke set edelsteentjes met uitleg over de 7 chakra`s.

  chakra 1: zwarte obsidiaan,

  chakra 2: oranje calciet,

  chakra 3: gele jaspis,

  chakra 4: roze kwarts,

  chakra 5: turquentine,

  chakra 6:…

  € 3,95
 • Chakra edelsteen armband
  Chakra edelsteen armband

  Edelsteen armband - 7 chakra's Deze armband is gemaakt van de volgende 7 edelstenen, in de kleuren van de 7 chakra's: amethist, sodaliet, turkoois (gestabiliseerd), groene aventurijn, gele aventurijn, carneool en granaat.

  De…

  € 9,95
 • Chakra Reiki obelisk
  Chakra Reiki obelisk

  Chakra Reiki ObeliskChakra obelisk met gegraveerde reiki symbolen.
  De 7 Chakra mineralen zijn: Rode Jaspis, Perzik Aventruijn, Goudkwarts, Groene Aventurijn, Synthetische Turqouise, Blauwe Aventurijn en Amethist.∙ Materiaal:…

  € 15,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel