Angel Aura Kwarts

Angel Aura Kwarts is Bergkristal met Platina en Zilver in zich. Dit geeft een olieachtige glans, waardoor er een prachtige regenboog aan kleuren te zien is.

Werking Angel Aura kwarts

Angel Aura heeft een heel serene werking; het werkt stressverlagend, verminderd zorgen en negativiteit.

Angel Aura reinigt geest, lichaam en ziel. Het geeft rust en spirituele inzichten en helpt inzicht te verkrijgen in je spirituele missie. Angel Aura heeft een positieve werking op gevoel van vredigheid en het geeft een gevoel van sereniteit. Het helpt je bij het zoeken naar je spirituele pad.

Angel Aura kwarts is uitstekend geschikt om je aura te reinigen en het reinigen van al je chakra's. Tijdens meditatie kan Angel Aura je in hogere sferen brengen om makkerlijker in contact te komen met engelen. Vandaar de naam "Angel Aura".

 

 • Angel Aura KwartsTrommelsteen
  Angel Aura KwartsTrommelsteen

  Angel Aura kwarts trommelsteenWerking Angel Aura kwartsGlasheldere Angel Aura Kwartstrommelstenen. Angel Auraheeft een heel serene werking; het werkt stressverlagend, verminderd zorgen en negativiteit. Angel Aura kwarts is…

  € 9,50
 • Angel Aura Kwarts Engel
  Angel Aura Kwarts Engel

  Angel Aura Kwarts EngelDeze mooi heldereAngel Aura Kwarts Engel is ca. 4 cm hoog.

  Angel Aura kwarts is uitstekend geschikt om je aura te reinigen en het reinigen van al je chakra's. Tijdens meditatie kan Angel Aura je in hogere…

  € 19,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel