Tingsha bell

Wanneer wordt een tingsha gebruikt

Tingsha bellen worden door Boeddhistische monniken gebruikt, maar ze worden ook in de sjamanistische traditie toegepast. Tingsha`worden net als klankschalen gemaakt van zeven verschillende metalen. De klank van de tingsha`s is als een aanroep, hij brengt ons in het hier en nu en hij heeft een helend effect op ons aura. Bij meditaties worden ze gebruikt om het begin en het einde te markeren. Aan het begin van een meditatie is het de bedoeling om alles los te laten wat niet bij ons hoort en aan het eind dienen we ons lichamelijk en geestelijk weer in het hier en nu van de materiële werkelijkheid terug te komen.

Tingsha`s worden ook bij Feng Shuis rituelen (het harmoniseren van woon-en werkplekken), en bij het reinigen van ruimtes en aura`s gebruikt.

Hoe wordt een tingsha gebruikt

Als we de twee schijfjes van de tingsha naast elkaar hangen en ze dan tegen elkaar aanslaan, ontstaat er een prachtige vibrerende klankgolf met een hoge heldere geluidstrilling die lang blijft hangen. Dit heeft een helend en zuiverend effect op onszelf en op de atmosfeer om ons heen. Het roept een gevoel van stilte op, wat ons helemaal terug werpt op onszelf, zodat we los komen van dagelijkse beslommeringen en van gedachtes en gevoelens van buitenaf, die niet bij ons horen. Het helpt ons om onze aandacht in het hier en nu te houden.

Tingsha kopen

Bekijk hier ons assortiment tingsha`s. Om je tingsha te beschermen verkopen we tingsha tasjes, mooi afgewerkt en in vrolijke kleuren.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel