Stemvorken

Door de klankgolven van de stemvorken wordt de balans in lichaam, geest en ziel hersteld.

Vitalisering d.m.v. de klanken van de Om stemvork. Een akoestisch instrument, gestemd in de Om (Aum) toonhoogte en bijbehorende boventonen. Ohmvibratie stemt ons af op de kringloop en ritmes van de aarde, wat een helende invloed op ons heeft. De klankgolven van de stemvorken dringen diep door in de lichaamsweefsels. Ze verminderen stress en werken mee aan het genezingsproces.

Door de stemvork aan te slaan op rubber of tegen de handpalm gaat de stemvork resoneren. De stemvork kan vervolgens op een meridiaanpunt gezet worden. Door de vibratie op dat punt worden blokkades opgelost, verdwijnt disharmonie en spanning uit het lichaam en brengt hij tegelijkertijd rust en ontspanning teweeg.

Bij ons vindt u Om stemvorken in verschillende toonhoogten: de Hoge Om, de mid-Om en de Lage Om.

Wij adviseren om ook de cd's There is No Place Like Ohm, Volume I en II te gebruiken tijdens therapeutische sessies. De Om-klank werkt op indrukwekkende wijze in op de stemvorken, hij geeft meer diepte aan de sessies en vult de ruimte met de Om-klank.

“Gewogen” en “ongewogen”stemvorken.

De “gewogen” stemvorken werken meer op het lichamelijke niveau. Ze zijn uitstekend te gebruiken voor pijnverlichting, het remmen van ontstekingen en het creëren van ontspanning. De schacht wordt direct op het lichaam gezet. Deze stemvorken hebben ronde gewichtjes aan beide uiteinden zodat de zachte toon lang blijft doorklinken. Door de gewichtjes aan de uiteinden zijn ze zwaarder dan ongewogen stemvorken.

”Ongewogen” stemvorken zijn uitstekend toe te passen voor een beter geestelijk en emotioneel evenwicht, een betere gezondheid en het bevorderen van spiritueel welzijn. Ook helpen ze bij het creëren van innerlijke harmonie en volkomenheid. Ze werken meer op een verfijnd en subtiel niveau. De toon blijft niet zo lang doorklinken omdat er geen gewichtjes aan de uiteinden zitten, maar de toon is wel meer gericht.

 • Stemvorken-set
  Stemvorken-set

  Set van 2 stemvorken C & G - voor het hele lichaamDezeset van twee stemvorken is gestemd in C (256 Hz) en G (384 Hz). Beide stemvorken zijn zgn. "ongewogen" stemvorken die een kortere, subtielere toon laten horen die meer op het…

  € 52,00
 • Stemvork Lage Om
  Stemvork Lage Om

  Stemvork Lage Om Deze stemvork is bedoeld om te ‘aarden’, en op deze manier diep vastzittende blokkades in ons lichaam op te lossen.

  De lage OM stemvork wordt gebruikt vooral toegepast op het onderlichaam. Deze stemvork geeft…

  € 39,95
 • Hoge Ohm Stemvorken Set
  Hoge Ohm Stemvorken Set

  Hoge Ohm Stemvorken SetVitalisering d.m.v. de klanken van dehoge Ohm stemvork set.

  Een set van twee akoestische instrumenten, gestemd in deOhm toonhoogte en bijbehorende boventonen. Ohmvibratie stemt ons af op de kringloop en…

  € 99,50Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel