Agaat stenen en sieraden

Agaat is een zeer stabiele kristal. Agaat heeft de kracht om yin en yang te harmoniseren, de positieve en negatieve krachten die het universum in standhouden. De steen met zijn kalmerende werking, werkt langzaam, maar geeft veel kracht. De vele lagen kunnen verborgen krachten aan het licht brengen.

Agaat is een vorm van chalcedoon en komt in verschillende vormen en kleuren voor. Wit, grijs, blauw en bruin zijn veel voorkomende kleuren. Bekende varianten zijn bijvoorbeeld Botswana agaat, mosagaat en vuuragaat.

Dikwijls wordt Agaat kunstmatig geverfd. Dit doet niets af aan de werking van de steen, maar het geeft wel de prachtigste kleuren, die de tekeningen in de stenen mooi laten uitkomen. De kleuren kunnen chakra`s die bij de betreffende kleur passen extra stimuleren.

Werking agaat

Psychisch stimuleert agaat zelfanalyse en maakt acceptatie van jezelf mogelijk, wat je zelfvertrouwen vergroot.

Agaat is een aardende, stabiliserende en beschermende steen; hij beschermt het aura en hij brengt balans in lichaam, ziel en geest. De steen bevordert innerlijke rust en een kalme en nuchtere houding. Hij stimuleert spirituele en geestelijke groei. Agaat bevordert rationeel en logisch te denken, concentratie, het analytisch vermogen en helpt daarom om praktische oplossingen te vinden voor problemen.

Fysiek werkt Agaat positief op de blaas, bloedvaten en ogen. Dat Agaat soms wordt gekleurd doet verder niet af aan de werking.

Agaat kopen

Hieronder vind je ons assortiment Agaat: natuurlijke Agaat, gepolijste Agaat, half gepolijste Agaat, gekleurde Agaat- einden en Agaatschijven. Zit hier niet bij wat je zoekt, kun je altijd contact met ons opnemen en wij zullen ons best doen je verder te helpen.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel