Floridawater original 70 ml

Artikelnummer: E1307
Artikel 45 van 45
€ 8,95 (inclusief btw)

Florida water original uit Peru, 70 ml

Ons Florida water ( Aqua de Florida) is het originele Florida water uit Peru op basis van alcohol ( dus niet op basis van eau de cologne). De geur is diep, zacht, mysterieus en magisch.

Inhoud 70 ml. 

Florida water  wordt gebruikt bij reinigings rituelen, sjamanistische ceremonies en andere occulte toepassingen. 

WAAROM het originele Florida water?

Deze originele Florida water wordt gemaakt in Peru op basis van Peruaanse rietsuiker alcohol. Er bestaat ook een goedkopere variant op basis van EAU DE COLOGNE.  Deze goedkopere variant heeft een geheel andere samenstelling, ruikt veel minder fris en reinigt energetisch niet zo grondig als het originele AGUA DE FLORIDA. De meeste sjamanen gebruiken de originele AGUA DE FLORIDA voor hun reinigingen en ceremonies.

Het etiket van beide flesjes lijkt erg op elkaar, vandaar soms de verwarring. Als u zeker wilt zijn dat u de originele variant heeft, dan kunt u dit zien op het etiket. Hier staat namelijk in blauwe letters voorop AGUA DE FLORIDA.

Hoe Florida water te gebruiken

Doe een beetje Florida water in een flesje met een verstuiver en vernevel het  boven je hoofd ( kruin), zodat het Florida water zo je aura binnen komt. Vernevel wat boven je bed en het houdt nare dromen weg.

Vernevel Florida water in een ruimte om deze energetisch schoon te maken. Ook edelstenen kun je in een kom water leggen met een scheutje Florida water om ze te reinigen.

WAARSCHUWING: Niet om in te nemen. Brandbaar. Pas op met open vuur. Alleen gebruiken in goed geventileerde ruimtes. Buiten het bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik houden van ontvlambare materialen. Vermijd contact met huid en kleding. Kan allergische reacties veroorzaken. Florida Water kan gesprenkeld worden in ruimtes.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel