Hanger Rozenkwarts Ganesha

Artikelnummer: H913
Artikel 16 van 17
€ 24,50 (inclusief btw)

Rozenkwarts hanger Ganesha

Ganesha is een Godheid uit het Hindoeïsme; hij is de God van kennis en wijsheid , de opruimer van obstakels in het leven en is de beschermheilige voor reizigers. Tot Ganesha wordt gebeden als men aan iets nieuws wil beginnen of als men gaat verhuizen. Ganesha heeft een olifantenhoofd, die vaak wordt afgebeeld met een grote blote buik, meerdere armen, soms een rat aan zijn voeten en op zijn hoofd, tussen zijn ogen boven zijn slurf, het Ohm symbool.

Deze dubbeleinder edelsteenhanger is speciaal ontworpen om de energie doorstroming in je aura te bevorderen. De naar beneden gerichte punt helpt je om te aarden en je idealen te manifesteren. Je kunt de hanger ook als pendel gebruiken.

  • Lengte: 4 cm. inclusief oogje
  • Materiaal: 925 zilver (sterling)

De werking van Rozenkwarts

Rozenkwarts met haar zacht rose kleur werkt sterk in op het hartchakra en stimuleert het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s. Meer lezen...Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel