Tingsha superieure klank 8 voorspoedsymbolen

Artikelnummer: E1165
Artikel 4 van 10
€ 46,00 (inclusief btw)

Tingsha superieure klank met de Tibetaanse voorspoedsymbolen

Deze thingsha heeft op de bovenkant de 8 tibetaanse voorspoedsymbolen in reliëf.

  • Gewicht: ca. 260 gr.
  • Diameter: ca. 7 cm. 
  • Materiaal: brons

Je kunt de twee schijfjes tegen elkaar aanslaan, om een prachtig heldere hoge toon te maken, die lang blijft hangen, de atmosfeer zuivert en een buitengewoon gevoel van stilte oproept. De sprankelende toon van een tingsha resoneert meteen in ons hart. Als we ze naast elkaar hangen en ze dan tegen elkaar laten komen dan ontstaat er tussen die twee een prachtige, vibrerende klankgolf, terwijl ze een hoge geluidstrilling produceren – een indrukwekkende symfonie van diep doordringende klanken.

Tingsha bellen worden net als klankschalen gemaakt van verschillende metaallegeringen. Tingsha bellen worden door Boeddhistische monniken gebruikt, maar ook in de sjamanistische traditie. De klank van de tingsha’s is als een aanroep, hij brengt de mens in het hier en nu. Bij meditaties worden ze gebruikt om het begin en het einde te markeren. Aan het begin is het de bedoeling om alles los te laten wat nu hier is en aan het eind dient men lichamelijk en geestelijk weer in het hier en nu van de materiële werkelijkheid te ontwaken.

Bescherm je set tingsha's met een mooi brokaat tingsha-tasje. Wij hebben keus uit een tingsha hoesje blauw/rood en een tingsha hoesje oranje/rood.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel