Staande decoratie 'Vrij als een Vlinder'

Artikelnummer: W206
Artikel 1 van 6 Volgende
€ 69,00 (inclusief 21% btw)

Staande decoratie 28 cm - huisaltaar 'vrij als een vlinder'

Een wegvliegende vlinder wordt over het algemeen beschouwd als een bevrijdend symbool. Als algemeen symbool symboliseert de vlinder de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven, dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur.

Een prachtig gedenkobject als herinnering aan een dierbare overledene. Het is ontworpen en gemaakt met de intentie kracht en steun te bieden tijdens het verwerkingsproces en dierbare momenten te gedenken.

Dit uniek ontworpen huisaltaartje is gemaakt van gecoat staal en het staat op een notenhouten plateau (ca. 14 x 28 cm), zodat je daar wat persoonlijke spulletjes op kan neerzetten. Op het plateautje is er plaats voor een fotolijstje, urntje, theelichtje, bloemenvaasje etc...

Aan de vlinder zit een klein haakje waar je iets persoonlijks aan kan hangen, zoals bijvoorbeeld een assieraad als je die niet draagt.

Vlinder als Symbool:

Bij het sterven van de mens ontstijgt de ziel haar stoffelijk omhulsel, zoals een vlinder haar pop.
De drie stadia die de ziel doorloopt: leven, dood en wederopstanding.

Een vlinder staat vooral symbool voor transformatie. Geduld, vertrouwen en besef dat alles tot bloei komt wanneer de tijd rijp is. Zoals een rups in een cocon die verandert in een prachtige vlinder. Ook wekken vlinders een gevoel van vreugde, lichtheid en vrijheid in ons.

Lees hier het mooie verhaal van Papillia ...

Andere maten of kleuren?

De standaard kleuren zijn wit en antraciet zwart gecoat. Past een andere kleur beter bij jou? Het is mogelijk om een andere ralkleur te bestellen. Ook andere maten of andere houtsoorten zijn mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Het is allemaal mogelijk, maar daar zit meestal een paar weken levertijd aan vast. Het wordt dan speciaal gemaakt door de ontwerpster.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel