Staande decoratie - Japanse kersenbloesem

Artikelnummer: W208
Artikel 1 van 101
€ 69,00 (inclusief btw)

Staande decoratie 28 cm - huisaltaar ' Japanse Kersenbloesem'

'Zo mooi, zo krachtig, te kort.....'

Een prachtig gedenkobject als herinnering aan een dierbare overledene. Het is ontworpen en gemaakt met de intentie kracht en steun te bieden tijdens het verwerkingsproces en dierbare momenten te gedenken.

Dit uniek ontworpen huisaltaartje is gemaakt van gecoat staal en het staat op een blank houten plateau (ca. 14 x 28 cm), zodat je daar wat persoonlijke spulletjes op kan neerzetten. Op het plateautje is er plaats voor een fotolijstje, urntje, theelichtje, bloemenvaasje etc...

Bovenaan in het midden zit een klein haakje waar je iets persoonlijks aan kan hangen, zoals bijvoorbeeld een assieraad als je die niet draagt.

Symboliek:

Japanse kersenbloesem, ook wel Sakura genoemd, heeft een diepe spirituele betekenis. De kersenbloesem bloeit weelderig met kleine roze of witte bloempjes. Na slechts een week vallen de blaadjes er alweer af. Gezien de korte levensduur van Sakura zelf staat het symbolisch gezien voor geboorte, leven, dood en wedergeboorte van een levend wezen. Kersenbloesem heeft hiermee de associatie gekregen van vergankelijke schoonheid en sterfelijkheid.

Vogel: In het algemeen zijn vogels het symbool van het bovenaardse, het nauwelijks bereikbare en van de vrijheid waarnaar de ziel streeft.

Andere maten of kleuren?

De standaard kleuren zijn wit en antraciet zwart gecoat. Past een andere kleur beter bij jou? Het is mogelijk om een andere ralkleur te bestellen. Ook andere maten en andere houtsoorten zijn mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Het is allemaal mogelijk, maar daar zit meestal een paar weken levertijd aan vast. Het wordt dan speciaal gemaakt door de ontwerpster.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel