Hanger Akaija bold

Artikelnummer: H825
Artikel 2 van 14
€ 61,95 (inclusief btw)

Akaija bold hanger

De Akaija is een sieraad, gemaakt door de schilder en edelsmid Wim Roskam. De betekenis van het woord “akaija” is “Wij", in de allerbreedste zin van het woord. Wij allen als mensheid op aarde. Maar ook “wij”  in de zin van alle zielen in deze Kosmos en in de “andere wereld” (ook wel gene zijde genoemd, ofwel het hiernamaals): WIJ ALLEMAAL ZIJN ÉÉN.

In de Akaija zijn verschillende symbolen te ontdekken: een eeuwige cirkel, het yin yang teken, het pentagram en een hart dat wordt beschermd door een cirkel. In de Akaija zie je een spiraal die met de klok mee naar het midden gaat, en dan vervolgens weer terug naar buiten gaat, zonder dat de lijnen zich ergens kruisen. Eerst heeft Wim een schilderij gemaakt van de vorm; later heeft hij de vorm als edelsmid in driedimensionale vorm uitgewerkt.

Wim Roskam is bij het maken van de Akaija sterk geïnspireerd door zijn op jonge leeftijd overleden vrouw Linda. Bij haar overlijden hebben ze afgesproken dat Linda Wim zo veel mogelijk zou inspireren. In die zin is de vorm van de Akaija doorgegeven vanuit het hiernamaals.

De werking van de Akaija is helend. De vorm wijst ons op de illusie in het menselijk bestaan dat we afgescheiden zijn van elkaar en van de Kosmos als geheel. In feite zijn we dat niet, maar als mens voelt het vaak wel zo. De werking van de Akaija berust op het herstellen van de verbinding met de gehele Kosmos. De Akaija trekt energie (chi, ki) aan als een draaikolk, waardoor het energieveld van de drager wordt versterkt. Je zou kunnen zeggen dat het werkt als een extra Chakra. Het werkt daarom helend op tal van gebieden van de drager, juist daar waar onbalans is ontstaan.

Inmiddels is er uit wetenschappelijk hoek ook bijval gekomen. Het IGEF heeft aangetoond dat de Akaija effectieve bescherming blijkt te geven tegen electro-magnetische straling.

Bij de Akaija wordt een boekje geleverd met uitgebreide informatie over de Akaija, de werking en de achtergrond ervan. Meer informatie over Wim Roskam, zijn inspiratie en de Akaija is te vinden in het boek dat Wim Roskam heeft geschreven: “Kiezen voor vrije keuze”, dat hier ook te bestellen is.

Akaija's zijn verkrijgbaar in 19 mm (normaal type, H210), 21 mm (type Iloa, H826), 22 mm (type Bold, H825) en één variant (type Chram, H505).

 Prijzen hiervan zijn op aanvraag. Mail ons gerust voor meer informatie.

Akaija Iloa zilver

Akaija Iloa geel goud

Akaija Iloa roze goud

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel