Oorbellen klavertje vier

Artikelnummer: O233
Artikel 3 van 68
€ 4,50 (inclusief btw)

Edelsteen oorbellen met klavertje vier

Omdat klavertjes vier zelden voorkomen staan ze bekend als gelukssymbool. Als je een klavertje vier vindt, staat je veel geluk te wachten. Elk blaadje heeft zijn eigen symboliek: hoop, geloof/vertyrouwen, liefde en geluk.

  • Materiaal: messing zilverkleurig met echte edelsteen
  • Afmeting: 6,5 cm

Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan  je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen. Hij geeft je zelfvertrouwen in nieuwe situaties. Aventurijn werkt kalmerend en beschermend en bevordert een gevoel van welzijn. Tevens helpt groene Aventurijn je om te gaan met de ups en downs die het leven met zich meedraagt. Groene Aventurijn is voor veel mensen een gelukssteen en kan  je helpen bij het neerzetten van je doelen en het manifesteren van voorspoed. Het is een zeer krachtige en gebruiksvriendelijke steen.

Kambaba jaspis is een grijsgroene jaspis en werkt aardend en beschermend. Deze steen helpt bij het overwinnen van angst voor conflicten en zet je in je kracht. Maakt moedig, daadkrachtig, assertief en weerbaar. Kambaba jaspis absorbeert negatieve energie en beschermt tegen straling en (milieu)verontreiniging. Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel