Oorbellen Levensboom

Artikelnummer: O231
Vorige Artikel 6 van 57 Volgende
€ 4,50 (inclusief btw)

Oorbellen Levensboom met Fluoriet en Amethist

De Levensboom heeft een beschermende en stimulerende werking en brengt harmonie in je leven.

  • Materiaal: messing zilverkleurig met echte edelsteen
  • Afmeting: 6,5 cm.

De wortels, de stam en de takken van de Levensboom of ook wel "Tree of Life" genoemd, staan voor de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid.  Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

Fluoriet is een beschermende en emotioneel stabiliserende steen. Fluoriet is een steen die het zelfvertrouwen vergroot en helpt structuur aan te brengen in ons leven. De steen geeft inzicht in beperkende gedrag- en denkpatronen en onderdrukte gevoelens. Fluoriet is een goede steen om te dragen tijdens studie (evenals Citrien); de steen bevordert de concentratie, zorgt voor een snelle informatieverwerking en helpt om verbanden te leggen met kennis dat al aanwezig is.

Fluoriet beschermt tegen elektromagnetische straling ( zoals van computers en mobiele telefoons).

Amethist werkt beschermend en zuiverend.  Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen, zoals emotionele pijn, trauma`s, verlies en rouw te verwerken. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen, dat je aura kan reinigen en beschermen. 

Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2022 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel