Hanger adelaar met franse lelie

Artikelnummer: H816
Vorige Artikel 23 van 25 Volgende
€ 59,50 (inclusief 21% btw)

Zilveren hanger adelaarsveren, de franse lelie en Maansteen

Een prachtige hanger vol symboliek! Handgemaakt.

  • Materiaal: 925 (sterling) zilver met een regenboog Maansteen cabochon
  • Afmetingen inclusief oogje: ca. 4 x 2,7 cm.

Adelaar leert je om je angsten te overwinnen voor het onbekende en je vleugels durven uit te slaan.

De kracht van Adelaar is de kracht van de Grote Geest, de verbinding met het goddelijke. Hij leert ons een evenwicht te vinden: wel van de aarde zijn, maar er niet aan gebonden zijn. Hij is hiermee zowel een spiritueel als aards symbool.

De adelaar inspireert ons de uitgestrektheid van het totale levenspatroon te zien terwijl we toch gegrond blijven. Hij leert ons een stevige fundering te leggen voordat we proberen om hoog in de lucht te zweven.

Maansteen heeft een sterke verbinding met de maan , dus vrouwelijke energie. De steen bevordert intuïtie en vruchtbaarheid, heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven en bevordert daarmee het geluksgevoel. 

Franse lelie

Al sinds de Middeleeuwen is de lelie een symbool van Frankrijk. De franse koningen gebruikten het symbool om aan te geven dat hun macht door God gegeven was. Tot vandaag wordt de lelie gebruikt in vlaggen van Franse regio's en steden. Napoleon gebruikte het koninklijk symbool niet en verving het door de adelaar. Later werden deze nationale symbolen vervangen door de bekende driekleurige vlag (drapeau tricolore).Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel