Schorpioen hanger

Artikelnummer: H805
Vorige Artikel 19 van 20 Volgende
€ 22,50 (inclusief 21% btw)

Schorpioen hanger 925 zilver

  • Materiaal: 925 (sterling) zilver
  • Afmetingen: ongeveer 2,5 x 2,5 cm inclusief oogje.

Schorpioen als krachtdier

Een schorpioen staat bekend als een gevaarlijk dier. Hij behoort tot de spinachtigen en is een van de oudste diersoorten ter wereld. Schorpioen kan zichzelf dus goed handhaven. Het is een jager en een vleeseter. Met zijn scherpe en giftige staart steekt hij zijn prooi dood. 

Menselijke eigenschappen die je aan een schorpioen kan toedichten en waarvan je kan leren: een schorpioen is intuïtief. Hij kan als geen ander het verborgene blootleggen. Een schorpioen is instinctief, maar gaat berekend te werk i.p.v. zich als een kip zonder kop ergens in te storten. Hij gaat daarbij doelgericht te werk, is standvastig en heeft een sterk doorzettingsvermogen. Een schorpioen is eerder verdedigend als agressief in zijn omgang met anderen.

Schorpioen als astrologisch teken

Mensen die geboren zijn tussen tussen 23 oktober en 21 november.

Het astrologieteken Schorpioen is een heel intens en gevoelig teken, gepassioneerd, bij alles diep betrokken en afkerig van oppervlakkigheid en zwakheid. Schorpioen kan scherp uit de hoek komen. Daardoor maakt Schorpioen zowel vrienden als vijanden. Schorpioen is gefascineerd door het geheime, het onbekende dat zich afspeelt onder de oppervlakte. Daarom is Schorpioen vaak geboeid door de dood. Schorpioen is diepgaand in het graven naar het onbekende. En ook met hun eigen gevoelens loopt Schorpioen niet snel te koop; vaak is dit een “innerlijk geheim” .

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel