Kristal bord 'genezing'

Artikelnummer: E1112
Artikel 9 van 10
€ 27,75 (inclusief btw)

Kristal bord  Bloem des Levens 'genezing'

tijdelijk uitverkocht

Een krachtig hulpmiddel om je wensen te manifesteren, gebaseerd op de Heilige Geometrie.

  • Afmeting: 15,5 cm
  • Materiaal: hout met edelsteen
  • Geleverd met instructie flyer in het Engels, nedelands, Duits, Italiaans, Frans en Spaans. Alle rechten voorbehouden

Bergkristal: trekt universele energieën naar het bord, versterker van de andere stenen en de symbolen van het bord
Groene Calciet: krachtige reiniger, emotioneel evenwicht, stimuleert het immuunsysteem.
Amethist: genezing, bescherming, verwijdert negativiteit, stimuleerst spiritualiteit.

De ‘Bloem des Levens’ ofwel "Flower of Life" geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Flower of Life’ bekend.

In de natuur is de bloem niet alleen een prachtige uiting van schoonheid. Ook vormen bloemen de bron van zaden en van bevruchting om nieuw leven voort te brengen. Dat de bloem wordt gezien als het symbool van nieuw leven en van groei is daarom niet verwonderlijk.  

De flower of life symboliseert de groei van al het leven; het bevat dus eigenlijk alle wijsheid van het universum op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten in ons DNA.

Hoe ga je te werk

Plaats het raster op een plaats waar het een tijdje kan blijven staan. Haal de stenen uit het tasje en maak ze schoon onder stromend water. Concentreer je op je intentie, maak een affirmatie en noteer die op een vel papier. Plaats het papier onder het kristal in het midden van het raster. Dit vertegenwoordigt de missie die je de stenen meegeeft. Plaats vervolgens de andere stenen op volgorde van de cijfers op de afbeelding, terwijl je geconcentreerd blijft op de intentie. Neem daarna regelmatig de tijd om je te verbinden met het kristalraster. Mediteer er bijvoorbeeld elke dag een paar minuten bij. Open je geest voor de positieve veranderingen. Wees je tijdens het opzetten van het raster bewust van de eigenschappen van elke steen om zo de energie te versterken.

Deze informatie is niet wetenschappelijk bewezen, hij berust op de ervaring van gebruikers en therapeuten. Bij twijfel over je gezondheid, raadpleeg altijd een arts.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel