Orgoniet bol Toermalijn met Bloem des Levens

Artikelnummer: S470
Vorige Artikel 5 van 6 Volgende
€ 34,50 (inclusief btw)

Orgoniet bol met toermalijn en Bloem des Levens symbool

Naast de reinigende en harmoniserende werking van de Orgoniet bol is het een prachtige decoratie in een ruimte.

Orgon betekent levensenergie (chi, ether of prana). Orgoniet bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. Vooral doordat het ook het Herkimer kristal bevat helpt het bij het reinigen van elektromagnetische straling. Het reinigt en balanceert energie en harmoniseert de Chi in en om ons heen. Daarnaast zet orgoniet negatieve energieën om in positieve energie en is effectief tegen negatieve aardstralen, spininversie en elektrosmog. Orgoniet heeft een algemeen ontspannende werking.

  • Materiaal: acryl
  • Afmeting: 5 cm.
  • geleverd met een doorzichtig kunststof sokkeltje

Toermalijn werkt reinigend en aardend en beschermt tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. 

De ‘Bloem des Levens’ ofwel "Flower of Life" geldt als één van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze komt in verschillende vormen voor en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze ‘Flower of Life’ bekend.

In de natuur is de bloem niet alleen een prachtige uiting van schoonheid. Ook vormen bloemen de bron van zaden en van bevruchting om nieuw leven voort te brengen. Dat de bloem wordt gezien als het symbool van nieuw leven en van groei is daarom niet verwonderlijk.  

De flower of life symboliseert de groei van al het leven; het bevat dus eigenlijk alle wijsheid van het universum op precies dezelfde wijze zoals onze genetische code zit opgesloten in ons DNA.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2022 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel