Natuurlijke luchtverfrisser Aromafume chakra 4

Artikelnummer: E1099
Vorige Artikel 12 van 19 Volgende
€ 3,99 (inclusief btw)

Natuurlijke luchtverfrisser Aromafume 4e chakra Anahata

Deze natuurlijke luchtverfrisser is speciaal ontwikkeld om onaangename geurtjes op natuurlijke wijze te absorberen, te neutraliseren, op te lossen en te elimineren. Het vult de lucht met subtiele frisheid.

Deze spray is gemaakt van 100% actieve pure en natuurlijke ingrediënten: parfum van etherische olie, gedemineraliseerd water en parabenenvrij conserveermiddel. Het gaat langer mee dan conventionele luchtverfrissers en is niet schadelijk voor kinderen, huisdieren en het milieu.

Inhoud: 100 ml.

Aromafume spray Anahata (4e chakra)

De 7 verschillende chakrageuren uit deze serie zijn zorgvuldig geselecteerd door een chakra expert, om met de combinatie van aroma`s  de 7 hoofdchakra`s te openen en te balanceren. Doordat de chakra`s gebalanceerd worden en de levensenergie weer gaat stromen, werken deze aroma`s verkwikkend voor lichaam, geest en ziel. Voor meer informatie over de verschillende chakra`s klik hier.

Gebruiksaanwijzing:

Deze spray is voor dagelijks gebruik in huis, in een werk-/praktijkruimte of auto. Spray in een vloeiende beweging gedurende 5 seconden. Regelmatig herhalen.

- Hypoallergeen
- Ftalaat- en alcoholvrij
- 100% plantaardig
- Milieuvriendelijk
- CFK vrij. Niet schadelijk voor de ozonlaag
- Herbruikbare en recyclebare fles

Waarschuwing: Alleen voor uitwendig gebruik. Kan allergische huidreactie of oogirritatie veroorzaken. Indien per ongeluk ingeslikt of in contact met de ogen gekomen, spoel onmiddellijk met water en raadpleeg een arts. De fles niet blootstellen aan direct zonlicht of aan temperaturen boven 50˚C. Gebruik de spray niet in aanwezigheid van baby's & zwangere vrouwen, maar minstens 30 minuten voordat ze de kamer binnengaan of er slapen. 

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2022 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel