OHM decoratie hout

Artikelnummer: W167
Artikel 2 van 157
€ 12,50 (inclusief btw)

Ohm houten wanddecoratie - klein

Prachtige muurdecoratie in Ohm-symbool met de hand geschilderd in antieke look. De hoofdkleuren zijn rood en groen. Deze wanddecoratie is een traditionele handgeschilderde houten sculptuur. Dit maakt elke kopie een beetje anders en er kan opzettelijk kleine schade achterblijven.

Afmetingen: 12 x 9.5

Betekenis Ohm symbool

Het Ohm symbool (ook wel Om of Aum) is een heilige lettergreep uit het Boeddhisme en het Hindoeïsme. Het Ohm symbool staat voor eeuwigheid, oneindigheid en het universum. 

Bij meditaties wordt de Ohm klank veel gebruikt. Dit symbool wordt als oorsprong gezien voor alle gebeden en mantra`s, vooral aan het begin en het einde van een mantra. Door de constante herhaling van de mantra ontstaat een diepe meditatie. De mantra die het meest gereciteerd wordt is de Ohm Mani Padme Hum. Mani betekent juweel ( staat voor liefde en mededogen), Padme is de lotusbloem, de bloem van wijsheid en inzicht, de bloem die groeit uit modder en die bloeit op het water. Zij laat dingen zien zoals ze zijn. Hum vertegenwoordigt de geest van de verlichting: het zuiveren en het stabiliseren van de geest.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel