Ring Turkoois Adelaar

Artikelnummer: R216
Vorige Artikel 22 van 24 Volgende
€ 89,50 (inclusief btw)

Ring Kingman Turkoois Adelaar

Een zwaar zilveren ring met Kingman Turkoois. Prachtig bewerkt met een adelaar. Een bijzondere handgemaakte ring. Kingman Turkoois staat bekend om zijn hemelsblauwe kleur. De steen komt uit de Mineral Park Mine, in de Cerbat Mountains, zo'n 25 kilometer van het plaatsje Kingman, Arizona. Deze mijn is een prehistorische mijn die door de Indianen  al eeuwen werd gebruikt voordat de blanken naar de Verenigde Staten kwamen. 

  • Materiaal: sterling (925) zilver. 
  • Ringmaat 18,5 (binnendiameter van de ring is 18,5 mm)
  • Kijk op onze pagina "welke ringmaat moet ik kiezen"  als je niet precies weet wat je ringmaat is.

De Arend of Adelaar is een van de grootste en meest bewonderde roofvogels. De kracht van Adelaar is de kracht van de Grote Geest, de verbinding met het goddelijke. Het evenwichtig verbonden zijn met de Aarde en  tevens tot zulke grote hoogten kunnen opstijgen laat veel zien over de verborgen betekenis van deze vogel als totemdier; hij leert ons een evenwicht te vinden: wel van de aarde zijn, maar er niet aan gebonden zijn. Hij is hiermee zowel een spiritueel als aards symbool. De adelaar inspireert ons de uitgestrektheid van het totale levenspatroon te zien terwijl we toch gegrond blijven. Hij leert ons een stevige fundering te leggen voordat we proberen om hoog in de lucht te zweven.

Adelaar leert je om je angsten te overwinnen voor het onbekende en je vleugels durven uit te slaan.

Werking Turkoois

Turkoois is een sterk geneeskrachtige, zuiverende en beschermende steen. Deze steen kan kalmerend werken en voor innerlijke rust zorgen, maar werkt ook vitaliserend bij uitputting en apathie. Het heeft een positieve werking op depressie en stemmingswisselingen. Het bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en (romantische) liefde. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2022 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel