Geluksamulet 'Uil in Pentagram'

Artikelnummer: H423
Vorige Artikel 41 van 59 Volgende
€ 7,50 (inclusief btw)

Geluksamulet 'Uil in Pentagram'

Een mooi geluksamulet ter bescherming tegen ongewenste krachten. Het amulet is ongeveer 2,5 cm in doorsnee en bevat een kleurenafbeelding die wordt beschermd door een glazen koepeltje van kristalglas, die de afbeelding fraai laat zien.

Het amulet is voorzien van een zilverkleurig kettinkje van circa 44 cm lang.

Het is een design uit Tibet, oorspronkelijk met afbeeldingen van Mandala’s en religieuze tekens zoals het OHM teken. Vrij snel is het ontwerp overgewaaid naar India waar men er de Tree of life in ging maken en daarna volgde Boeddhistische, Hindoeïstische, paganistische en christelijke motieven, zoals Moeder Maria en Jezus Christus.

Betekenis van de symbolen 'Uil' en 'Pentagram'

De uil staat symbool voor wijsheid: `s nachts kan hij dingen zien die voor anderen verborgen blijven, wat men duidt als wijsheid. Pallas Athene, de Griekse godin van de wijsheid wordt vergezeld door een uil. Als gelukssymbool bij studie en examens is de uil een geliefd cadeau.

Een Pentagram ( Pentakel) is een vijfpuntige ster, bestaand uit vijf ononderbroken lijnen. De vijf punten staan voor de vijf elementen: geest, water, vuur, aarde en lucht.

Het Pentagram is een van de oudste symbolen ter wereld, oorspronkelijk een heidens, voor-christelijk symbool wat stamt uit de periode ca. 4000 jaar voor Christus, in vele culturen en landen.

Het Pentagram wordt symbolish wel gezien als een weergave van de weg die de mens de mens volgt in zijn streven naar volmaaktheid.

De hanger is een zeer fraai cadeau en heel persoonlijk om te geven.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel