Levensboom staande decoratie

Artikelnummer: E1027
Artikel 10 van 50
€ 54,95 (inclusief btw)

Staande decoratie Levensboom wit

Een prachtig ontworpen decoratie van het symbool 'Tree of Life' ( ook wel 'Levensboom'). Uitgevoerd in gecoat metaal met een houten voet.

De 'Levensboom' of 'Flower of Life' als beschermer, als troostbieder, met haar wijsheid en kracht is een waardevolle decoratie in je ruimte.

Hoogte van dit ornament is ca. 42 cm, diameter van het symbool is ca. 35 cm.

Betekenis van de Boom des levens (Tree of Life)

Er is waarschijnlijk geen enkel spiritueel symbool dat zó wijd is verspreid als de boom. Door honderden eeuwen heen en in duizenden culturen en religieuze stromingen tref je de boom aan als een bijzonder symbool met een spirituele betekenis. Als beschermer, punt van samenkomst, troostbieder, symbool van eeuwig leven, symbool van het leven zelf, contactmaker met het goddelijke...Meer lezen ...

Andere maten of kleuren?

De standaard kleuren zijn wit en antraciet zwart gecoat. Past een andere kleur beter bij jou? Het is mogelijk om een andere ralkleur te bestellen. Ook andere maten zijn mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Het is allemaal mogelijk, maar daar zit meestal een paar weken levertijd aan vast. Het wordt dan speciaal gemaakt door de ontwerpster.

Rechtsonder in de cirkel staat een logo: DP, de initialen van de ontwerpster Dorenda Dennissen- Peerenboom. De klaverblaadjes hebben volgens de legende elk hun eigen voorstelling: het eerste blad is hoop, het tweede blad is vertrouwen, het derde blad is liefde en het vierde staat voor geluk.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel