Geluksamulet 'Hexagram'

Artikelnummer: H414
Vorige Artikel 26 van 206 Volgende
€ 7,50 (inclusief 21% btw)

Geluksamulet 'Hexagram' - multicolor

Een mooi geluksamulet ter bescherming tegen ongewenste krachten. Het amulet is ongeveer 2,5 cm in doorsnee en bevat een kleurenafbeelding die wordt beschermd door een glazen koepeltje van kristalglas, die de afbeelding fraai laat zien.

Het amulet is voorzien van een zilverkleurig kettinkje van circa 44 cm lang.

Het is een design uit Tibet, oorspronkelijk met afbeeldingen van Mandala’s en religieuze tekens zoals het OHM teken. Vrij snel is het ontwerp overgewaaid naar India waar men er de Tree of life in ging maken en daarna volgde Boeddhistische, Hindoeïstische, paganistische en christelijke motieven, zoals Moeder Maria en Jezus Christus.

De hanger is een zeer fraai cadeau en heel persoonlijk om te geven.

Betekenis van het Hexagram

Het Hexagram bestaat uit 2 ineen geschoven driehoeken en heeft grote bekendheid als de ster van David en wordt soms ook met Salomo geïdentificeerd. De twee elkaar overlappende driehoeken waarvan er een is omgekeerd is als zinnebeeld van eenheid en dualisme.

Hexagram-vormen komen voor in mandala`s als meditatieve afbeeldingen en hebben een mysterieuze betekenis in Midden-Amerikaanse rotsinscripties. In de alchemie symboliseerde het Hexagram de mannelijk - vrouwelijk tegenstelling van vuur en water, later de vereniging van de vier elementen, of het `vijfde element`. In de magie associeerde men het Hexagram met exorcisme.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel