Edelsteen schedel Amethist

Artikelnummer: S374
Artikel 1 van 10
€ 27,50 (inclusief btw)

Edelsteen schedel Amethist

Prachtig mini Amethist schedel van heldere dieppaarse Amethist A-kwaliteit.

De afmeting is : ca. 2,5 x 3,5 cm. Gewicht: 34 gram.

Kristallen schedels (Crystal Skulls)

De betekenis van edelstenen schedels is een legende, die in vele varianten bestaat. Van dit soort schedels zijn exemplaren gevonden van soms al vele duizenden jaren oud. Bijvoorbeeld zijn dit soort schedels aangetroffen in Maya tempels.

Een verhaal dat wordt verteld is dat de schedels in deze vorm worden gemaakt omdat het materiaal, de edelsteen, alle informatie bevat over het ontstaan van de aarde. Zoals wij ons van alles herinneren met onze hersenen in ons hoofd. De schedelvorm is in die zin het symbool van herinnering.  

Edelsteen schedels worden onder andere gebruikt bij meditatie, bij heling, en bij geestelijke transformatieprocessen. Het is belangrijk is een diepe band met een schedel op te bouwen om er goed mee te kunnen werken. Sommige mensen voelen een verbazingwekkende kracht die uitgaat van een edelstenen schedel. We kunnen angst voelen, omdat een schedel associeert met de dood. En er zijn ook gevallen bekend, zoals de Amerikaanse schedel die Max werd genoemd, die tot verbluffende genezingen hebben geleid.

Edelstenen schedels en hun ware betekenis vormen een oeroud mysterie dat misschien nooit zal worden opgelost. Maar die mystiek vormt ook gelijk hun aantrekkingskracht...

Klik hier voor meer informatie over Amethist.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel