Vitaalwaterkaraf Alladin - platina

Artikelnummer: E510
Artikel 18 van 30
€ 63,00 (inclusief btw)

Vitaalwaterkaraf Alladin met Bloem des Levens in platina

Deze karaf - ontworpen door Nature's Design - van 1,3 liter met Levensbloem motief in platina is gemaakt van loodvrij glas.  De karaf is circa 24 cm. hoog (incl. stop) en heeft een diameter van circa 16 cm.

Handwerk

De productie van deze karaf is traditioneel handwerk. Alle karaffen zijn mondgeblazen en door voorbewerkte mallen in vorm gebracht. Het glas dat Nature design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van zware metalen.

Het levensbloem motief  in de bodem is gemaakt van platina. Het platina is op 600º Celsius in het glas gebrand, en ondersteunt de stabilisering van het immuunsysteem. 

Het levensbloem motief bevat de eigenschappen van de Gulden Snede. De trapsgewijze opzet van zes opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie komt overeen met de universele Fibonacci-reeks. 

De holte-resonantie van de Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Vitaal water

De vorm- en symboolkracht van de karaf wordt overgedragen en gaat resoneren in de vloeistoffen. Schenk water in deze karaf en binnen 3 minuten proef je al het verschil met leidingwater direct uit de kraan. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. 

Er wordt al jaren onderzoek gedaan naar bijzondere eigenschappen van water die door de wetenschap niet kunnen worden verklaard. Bekende wetenschappers op dit gebied zijn onder meer Masuru Emoto  en de Nederlander ir. Cees Kamp. Emoto heeft veel onderzoek gedaan naar kristallisatie van water dat onder verschillende invloeden geheel andere kristallen vormt.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel