Mala gebedsketting

Artikelnummer: H716
Vorige Artikel 35 van 72 Volgende
€ 29,75 (inclusief 21% btw)

Mala gebedsketting

Mala gebedssnoer van Bergkristal en Rudrakshazaden -fraaie AA-kwaliteit -met 108 kralen

Deze bijzondere Mala heeft zowel een superkwaliteit Rudraksha kralen als  Bergkristal kralen met hun perfect zuivere helderheid! 

Bergkristal is een heel zuivere en neutrale steen. Bergkristal is een steen die vooral geschikt is voor healing en energetisch werk. De steen absorbeert energie, geeft energie of slaat energie op afhankelijk van de situatie. Omdat Bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert bergkristal concentratie, helder denken, helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen en om problemen op te lossen. De steen werkt zuiverend, vitaliserend, verkoelend (voor bijvoorbeeld brandwonden), pijnstillend, koortsverlagend, stimuleert het immuunsysteem en brengt het lichaam in balans. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree.

Rudraksha zaden komen van de gelijknamige boom en worden veel gebruikt in mala's. Rudraksha's zijn de kraalvormige zaden van de vruchten van de Rudraksha boom (Elaeocarpus Ganitrus), welke groeit in de Himalaya regio (Nepal, Tibet, India).
Rudraksha is de samenvoeging van ‘Rudra’ = sanskriet voor de Hindoeistische God Shiva en ‘Aksha’ = sanskriet voor oog. 

Een Hindoe legende zegt dat Shiva na het zien van het leed van de mensheid zo bevangen werd dat hij 1 traan weende. Waar de traan op de aarde viel, begon de eerste Rudraksha boom te groeien. 

Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden. Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden. De natuurlijke elektromagnetische energie van de heilige Rudraksha kralen vermeerdert de concentratie en mentale kwaliteiten.

Rudraksha’s variëren in grootte van 3 mm tot 40 mm. De kleinere zijn de zeldzaamste en de krachtigste. De kralen hebben een zeer lange levensduur, bekend is dat zij tot acht generaties mee kunnen gaan.

Gebruik van een mala gebedsketting

 Informatie over het gebruik  van een malaBetaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel