Mala gebedssnoer Rudraksha

Artikelnummer: H715
Vorige Artikel 7 van 16 Volgende
€ 16,50 (inclusief btw)

Mala Rudraksha zaden - 108 kralen

  • Dit gebedssnoer is ca. 98 cm lang en de rudraksha kralen zijn ca. 1 cm. diameter.
  • Deze mala wordt geleverd in het brokaattasje van de foto.

Rudraksha's zijn de kraalvormige zaden van de vruchten van de Rudraksha boom, welke groeit in de 0mgeving van het Himalya gebergte, zoals Nepal, Tibet en India.
Rudraksha is de samenvoeging van ‘Rudra’ = sanskriet voor de Hindoeistische God Shiva en ‘Aksha’ = sanskriet voor `oog`. Een Hindoe legende zegt dat Shiva na het zien van het leed van de mensheid zo bevangen werd dat hij 1 traan weende. Waar de traan op de aarde viel, begon de eerste Rudraksha boom te groeien. 

Duizenden jaren lang hebben mensen Rudraksha gebruikt voor spirituele, materiële en medicinale doeleinden. Er wordt gezegd dat degene die Rudraksha draagt onaantastbaar is en beschermd wordt tegen alle negatieve invloeden. De natuurlijke elektromagnetische energie van de heilige Rudraksha kralen vermeerdert de concentratie en mentale kwaliteiten.

Rudraksha’s variëren in grootte van 3 mm tot 40 mm. De kleinere zijn de zeldzaamste en de krachtigste. De kralen hebben een zeer lange levensduur, bekend is dat zij tot acht generaties mee kunnen gaan.

Het mala gebedssnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Meer informatie over het gebruik van een mala

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel