Ansichtkaarten set

Artikelnummer: E810
Artikel 38 van 41
€ 11,80 (inclusief btw)

Ansichtkaarten set van 4 stuks

Ansichtkaarten met prachtige afbeeldingen van de schilderijen van de kunstenares Lisa Kilty. Haar inspiratie bronnen zijn vogels, dromen, archetypen, iconen, symbolen, meditatie, mythologie, reizen en heilige plaatsen.

Wij hebben setjes samengesteld van 4 stuks met wisselende combinaties van afbeeldingen. Het zijn dubbele kaarten, geleverd met envelop. Afm. ca. 14, 5 x 10,5 cm.

Deze set toont achtereenvolgens:

Levensboom: De wortels, de stam en de takken van de Levensboom of te wel "Tree of Life" staan voor de menselijke ontwikkeling van lichaam, psyche en geest. Het is een krachtig symbool van de groei. Verder symboliseert de levensboom het eeuwige leven en onsterfelijkheid.  Met zijn wortels in de aarde heeft hij contact met de onderwereld. Met zijn takken reikt hij naar de hemel. Hij is een bemiddelaar tussen goden en mensen.

Uil: Uil in de nacht. Vogels als symbool vn vrijheid en als boodschappers van de ziel. De uil is en oud symbool van wijsheid.

Gaai: vogels als een symbool van vrijheid en als boodschappers van de ziel.
De Gaai is een symbool van visie en duidelijkheid.

Heilig Zuiden: Het Heilige Zuide is een van een serie die Lisa van de Heilige richtingen heeft geschilderd. De thema's omvatten: de dans van de schepping, de groei in een gouden woestijn. inspiratie uit de ongebruikelijke bronnen en de spirituele evolutie van de mensheid.
 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel