Ayurvedische wierookcones Kapha

Artikelnummer: E715
Vorige Artikel 62 van 66 Volgende
€ 6,95 (inclusief 21% btw)

Ayurvedische wierookcones Kapha

Een doosje bevat 15 kegeltjes ( brandduur ca. 20 min.) met een mini kegelbrander.

Deze Ayurvedische wierookcones zijn 100% natuurlijk en er wordt gezegd dat ze een medicinale werking heeft. De wierook is gemaakt volgens de Dry Massala Bhattis methode. Ze zijn ontworpen om energiën in ons systeem, ons klimaat, onze activiteiten en onze omgeving in balans te brengen. Er is veel zorg besteed aan het samenstellen van de wieroken en om de juiste gebalanceerde dosering van de ingredienten te behalen. De planten hebben een positief effect op de 7 hoofd chakra`s en ondersteunen in het balanceren van de dosha's (Vata, Pita, Kapha).

Het Kapha type

Het Kapha type heeft een stabiele geest, is betrouwbaar en geduldig, echter met een neiging tot routine.

Kapha wierookcones bevatten rood sandelhout, patchouli en kruidnagel.

Wat betekent Ayurveda

Ayurveda is de traditionele en natuurlijke geneeskunde uit India die al meer dan 5000 jaar wordt beoefend. Ayurveda betekent letterlijk “leer van het leven” en de kennis wordt overgebracht van leraar tot leerling in alle lagen van de bevolking. Ook in de Westerse wereld begint Ayurveda staat meer terrein te winnen. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een levenswijze die past bij hun natuurlijke oorsprong.  Meer lezen...

De Ayurvedische wierook wordt gefabriceerd door de gemeenschap Soliga, die woonachtig is in de inheemse bossen van Karnataka. De humanitaire organisatie Vivekananda Girijana Kalyana Kendra (VGKK) voorziet deze gemeenschap in de primaire levensbehoefte. Een deel van de opbrengsten van deze wierook wordt gedoneerd aan het VGKK.

Raadplaag een ayurvedische arts of het internet om uw constitutietype te leren kennen. De wierook is bedoeld als ondersteuning en niet ter vervanging van de adviezen van een (huis)arts. Wij raden aan om bij ziekte altijd een huisarts te raadplegen.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel