Abalone schelp groot

Artikelnummer: E970
Artikel 1 van 20
€ 12,25 (inclusief btw)

Abalone schelp groot

Onze Abalone schelpen zijn ca. 15-17 cm. Het is een natuur product, dus elke schelp is anders van kleur, vorm en grootte. We hebben op dit moment echt heel mooie exemplaren. Er zitten kleine, natuurlijke gaten in, die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen. De donkere (zwarte) plekken in de abalone zijn natuurlijk onstaan in de zee en geven de schelp een robuust karakter. 

De Abalone schelp heeft een zeer positieve en zuiverende werking. Zij geeft stroming aan dat wat geblokkeerd zit. Met haar prachtige veelzijdigheid aan kleuren heeft zij een helend effect op alle chakra's. Met name het hartchakra geniet van haar kracht. Deze kleurrijke schelp verzacht de emoties en brengt je een rijk innerlijk leven.

Vaak wordt deze schelp gebruikt om salie of wierook in te branden.

Ook deze schelp heeft het, net als edelstenen, nodig om ontladen en verschoont te worden van alle opgenomen energieën .Dit kun je het beste doen om haar in een badje van zuiver bronwater te leggen, of onder zacht stromend water. Het opladen van deze schelp kan het beste gebeuren in de volle krachten van Moeder Maan.

Let op: De schelp kan heet worden en bij zware oververhitting barsten. Zorg voor een hittebestendige ondergrond om de Abalone op te leggen.Doe er wat schelpenzand in en leg de wierook of de salie daarop.

  

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel