Aromabrander Boeddha zeepsteen

Artikelnummer: E530
Artikel 45 van 70
€ 24,50 (inclusief btw)

Aromabrander Boeddha - zeepsteen

Aromabrander Boeddha zeepsteen met glazen bakje voor water met daarin een paar druppels geurende olie. Drie mooi met de hand uitgesneden zittende boeddha`s.

Mudra van bescherming en geruststelling

De houding van de boeddha`s geeft aan dat het gaat om Amoghshiddhi Boeddha. Zijn linkerhand in de schoot en rechterhand omhoog met de handpalm naar voren beeldt de Abhaya mudra uit. Dit is de mudra van bescherming en geruststelling. Deze Boeddha zal het kwade bij je weghouden, rampspoed en ellende verhinderen.

De kleur kan afwijken van de foto omdat zeepsteen een natuurproduct is.

Afmetingen: hoog 12 cm, diameter: 15 cm.

Gebruiksaanwijzing: Vul het bakje met schoon water en voeg daar enkele druppels van je favoriete etherische olie, compositie olie of parfum olie aan toe. Plaats een brandend waxinelichtje onderin. Het water met de olie verdampt door de warmte van het theelichtje en verspreid zo de heerlijke geur.

Laat het bakje niet droogkoken! De resterende olie verbrand dan en daar komt een heel onaangename geur bij vrij. Bovendien kan bij droogkoken je bakje scheuren of breken.
Laat het bakje ook afkoelen voor je er nieuw water in giet of giet er warm water in, zodat het bakje door het temperatuurverschil niet zal breken of scheuren.Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel