Zoutlamp waxinelichthouder

Artikelnummer: E002
Artikel 19 van 81
€ 5,95 (inclusief btw)

Himalya zoutlamp - waxinelichthouder

Deze Himalaya waxinelichthouder weegt circa 700 gram.

Voor prachtig zacht licht en een gezonde atmosfeer.

De vorm en formaat kunnen iets afwijken en de kleur van de sfeerlichten kan lichter of donkerder zijn dan de afgebeelde foto.
Himalaya zout is immers een natuurlijke grondstof die niet is bijgekleurd.

Himalaya zout is meer dan 250 miljoen jaar oud kristalzout uit het Himalayagebergte. Elke sfeerlicht is uniek in vorm en kleur.

Aan de onderkant zitten kunststof dopjes om de ondergrond te beschermen tegen krassen.

Werking van himalya zout:

Als het waxinelichtje brandt  zorgt de warmte ervoor dat het Himalaya zout ionen gaat verspreiden die negatief geladen zijn. Die negatieve ionen kunnen dan zorgen voor schonere lucht.

Dat gaat zo: de lucht om ons heen bestaat uit vele deeltjes, waaronder (positief geladen) deeltjes zoals stofdeeltjes die we met het blote oog haast niet kunnen waarnemen. Vervuilende stoffen in de lucht komen in onze leefomgeving erg veel voor, en de ionen ervan zijn positief geladen. De werking van de zoutlamp is om die positieve ionen te neutraliseren, door het uitstralen van negatieve ionen. Als dat gebeurt worden de geneutraliseerde deeltjes zwaar en deze vallen dan uiteindelijk neer, waardoor ze dus niet langer in de lucht zweven. Dus is de lucht dan minder verontreinigd.

Elektrische apparaten in huis zorgen ook voor de zg. elektrosmog, die zowel onze concentratie als onze de ademhaling negatief kan beïnvloeden. Ironisch genoeg zijn er veel luchtionisators, die bedoeld zijn om de lucht te zuiveren, maar die zelf weer hun eigen vervuiling produceren. Met een zoutlamp wordt de elektrosmog aanzienlijk verminderd; deze zoutlampen zorgen ervoor dat ook de elektrosmog van andere apparaten, zoals computers, in huis of op kantoor wordt geëlimineerd.

Himalaya sfeerlichten en lampen zijn niet alleen een aanwinst voor in huis of op het werk, maar ze verbeteren dus ook gezondheid en welzijn, door de schonere lucht die we inademen.

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel