Mala Sandelhout

Artikelnummer: A120
Vorige Artikel 5 van 28 Volgende
€ 9,95 (inclusief 21% btw)

Mala gebedsketting sandelhout 6 mm

Deze mala is afkomstig uit Tibet en is circa 55 cm. lang.  Het gebedssnoer is gemaakt van 108 kralen (circa 0,6 cm.) van sandelhout, met 3 rode versieringskralen ertussen, die zijn geregen aan licht elastisch materiaal zodat de mala zowel als ketting, als om de pols gedragen kan worden.  

Een mala is een Tibetaans Boeddhistische gebedsketting die gebruikt wordt door hindoes en boeddhisten om het tellen bij te houden van een mantra of een vers voor een specifieke Godheid of heilige. Het heeft een vergelijkbare functie als een Rozenkrans. De Mala wordt zo gebruikt dat je alleen nog maar bezig bent ( een vorm van trance) met de mantra zonder dat je bewust hoeft te tellen.

Sandelhout  is een zachte houtsoort en heeft een natuurlijke zachte geur. Het wordt al eeuwenlang beschouwd als een van de zuiverste houtsoorten en wordt in de Ayurveda graag gebruikt om zijn kalmerende eigenschappen. Sandelhout beïnvloedt de chakra-energie op verschillende manieren vanwege de effecten op subtiel niveau. Het brengt een verbinding tot stand brengt tussen de wortel- en de kruinchakra.

 

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel