Olieverdamper Engelen

Artikelnummer: E375
Artikel 3 van 81
€ 14,50 (inclusief btw)

Feng Shui olieverdamper met engelen - porselein

Deze prachtige olieverdamper is gemaakt van een heel fijn porselein van de allerbeste kwaliteit met een mooi doorschijnend effect als het theelichtje er in brandt! Het porselein is gebakken in een oven met een temperatuur van 1.250º Celsius en gaat jaren mee.

De engelen afbeeldingen zijn in reliëfvorm.

Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelen afbeeldingen helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen. 

Hoogte ca. 12 cm.

Gebruiksaanwijzing: Vul het bakje met schoon water en voeg daar enkele druppels van je favoriete etherische olie, compositie olie of parfum olie aan toe. Plaats een brandend waxinelichtje onderin. Het water met de olie verdampt door de warmte van het theelichtje en verspreid zo de heerlijke geur.

Laat het bakje niet droogkoken! De resterende olie verbrand dan en daar komt een heel onaangename geur bij vrij. Bovendien kan bij droogkoken je bakje scheuren of breken.
Laat het bakje ook afkoelen voor je er nieuw water in giet of giet er warm water in, zodat het bakje door het temperatuurverschil niet zal breken of scheuren.

 

 

 

 

 

 

 Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel