Moeder Aarde kaarten

Artikelnummer: E270
Artikel 9 van 29
€ 36,95 (inclusief btw)

Moeder Aarde kaarten

Moeder aarde kaarten: spirituele lessen uit indiaanse tradities. Volgens de Amerikaans-Indiaanse spirituele traditie herstelt het "Medicijn" het contact tussen de mens en de levende natuur. Van de harmonie die dan ontstaat gaat een genezende werking uit, zowel fysiek als in mentaal opzicht; de natuur als bakermat van wijsheid en helende kracht.

Jamie Sams vond in deze traditie de inspiratie voor Moeder Aarde Kaarten. Zij heeft daarin de essentie weten vast te leggen van de heilige lessen van het Indiaanse volk.

Vierenveertig schitterend geïllustreerde kaarten, elk met hun eigen symbool en betekenis, kunnen dagelijks worden gelegd om er een les uit te distilleren. De specifieke figuren die ontstaan en die in het boek worden beschreven, maken de weg vrij voor het uitbreiden van innerlijke kennis. In combinatie met de tekst, die verschillende manieren van interpreteren en voorspellen uitlegt, vormen de kaarten een belangrijk hulpmiddel bij het versterken van het zelfbewustzijn en voor innerlijke groei.

Inhoud:  44 Moeder Aarde-kaarten  en een geïllustreerd boek met instructies.

          Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2024 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel