Shattuckiet

Shattuckiet  is groen of blauw van kleur en wordt o.a. gevonden in de Verenigde Staten, Argentinië, Duitsland, Oostenrijk, Namibië en Zuid-Afrika.

Werking Shattuckiet

Shattuckiet heeft een sterke invloed op communicatie. Het is een ideale steen voor mensen die werken als medium, mensen die channelen of werken met instrumenten als de tarot, I Tjing of andere orakels.

De steen versterkt de intuïtie en het contact met gidsen, engelen, overledenen en andere bronnen van spirituele informatie en zorgt dat deze informatie goed geïnterpreteerd wordt en helder en duidelijk vertaald wordt naar de ontvanger. Ook het doorgeven van kennis en inzichten op andere vlakken, bijvoorbeeld door leraren, wordt door de steen positief beïnvloed. Het verbetert de communicatie. Voor iedereen die bepaalde wijsheden, inzichten of kennis wil doorgeven maakt Shattuckiet de communicatie eerlijk, zuiver en begrijpelijk.

Fysiek heeft de steen een positieve werking op de keelamandelen en de milt. Shattuckiet past bij het hart chakra (4e), keel chakra (5e), voorhoofd chakra (6e) en kruin chakra (7e).

Shattuckiet is een goede steen voor Stier & WeegschaalBetaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2022 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel