Hanger Schorpioen met Turkoois

Artikelnummer: H550
Vorige Artikel 39 van 144 Volgende
€ 29,75 (inclusief 21% btw)

Zilveren Schorpioen hanger met Turkoois

Leuke sterling zilveren hanger van een schorpioen, omringd door 4 kleuren Turkoois.  Mohave Turkoois uit het Zuid weten van de Verenigde Staten. 

  • Materiaal: 925 (sterling) zilver met edelsteen
  • Afmetingen inclusief haakje: 3,7 x 2,2 cm.

Schorpioen als krachtdier

Een schorpioen staat bekend als een gevaarlijk dier. Hij behoort tot de spinachtigen en is een van de oudste diersoorten ter wereld. Schorpioen kan zichzelf dus goed handhaven. Het is een jager en een vleeseter. Met zijn scherpe en giftige staart steekt hij zijn prooi dood. 

Menselijke eigenschappen die je aan een schorpioen kan toedichten en waarvan je kan leren: een schorpioen is intuïtief. Hij kan als geen ander het verborgene blootleggen. Een schorpioen is instinctief, maar gaat berekend te werk i.p.v. zich als een kip zonder kop ergens in te storten. Hij gaat daarbij doelgericht te werk, is standvastig en heeft een sterk doorzettingsvermogen. Een schorpioen is eerder verdedigend als agressief in zijn omgang met anderen.

Schorpioen als astrologisch teken

Het astrologieteken Schorpioen is een heel intens en gevoelig teken, gepassioneerd, bij alles diep betrokken en afkerig van oppervlakkigheid en zwakheid. Schorpioen kan scherp uit de hoek komen. Daardoor maakt Schorpioen zowel vrienden als vijanden. Schorpioen is gefascineerd door het geheime, het onbekende dat zich afspeelt onder de oppervlakte. Daarom is Schorpioen vaak geboeid door de dood. Schorpioen is diepgaand in het graven naar het onbekende. En ook met hun eigen gevoelens loopt Schorpioen niet snel te koop; vaak is dit een “innerlijk geheim” .

Werking Turkoois

Turkoois is een zuiverende en beschermende steen. Turkoois beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans. Turkoois versterkt de meridianen en de verfijnde energievelden.

Turkoois is erg gewild maar ook zeer zeldzaam. Meer over turkoois...Betaal makkelijk en veilig via:à la Tara is onderdeel van


 

© 2014 - 2021 à la Tara | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel